Mókás képek aranyos mosómedvékről

 Mókás képek aranyos mosómedvékről

Ki ne ismerné a "rablószemüveges", aranyos mosóvedvéket, akikhez külnböző érzelmekkel viszonyulnak az emberek. Lehetünk rájuk dühösek, amikor feldúlják a szemetesünket, de lehet őket imádni is, kiváltképpen, ha bohóckodnak nekünk. Hát mindenesetre Amerikában sokan szavaznak bizalmat ezeknek a mókás állatkáknak, akikről most néhány tündéri képet hoztam.

MacDonald, a torontói York egyetem pszihológiai tanszékéről, vizsgálta ezeknek az állatoknak a viselkedését, s azt tanácsolja nekünk, amennyiben valaha megjelennek a házunk közelében, tartsunk távolságot és messziről élvezzük a társaságukat, legalábbis abban az esetben, ha nem akarjuk, hogy egy egész " falka" lepje el az otthonunkat.

" Adjon nekik helyet, ne etesse őket, csak élvezze a bohóckodásukat biztonságos távolságból. Ha eteti őket, még többen jönnek, mert elmondják a barátaiknak. " 

Baráti ölelés: 

Ő az én Cukim: 

Albínó mosómedve: 

 De mennyire okosak a mosómedvék, és hogyan viszonyulnak az emberekhez és az állatokhoz? Vajon hasonlóan, mint a kutyák? Nos, Dr. MacDonald azt a tényt hangsúlyozta, hogy nagyon nehéz összehasonlítani a dolgokat fajonként, különösen akkor, ha az intelligenciáról beszélünk.

„Egy kutató több mint 100 évvel ezelőtt memória tesztet végzett kutyák, majmok, mosómedvék és gyermekek összehasonlítására, és azt állította, hogy a mosómedve és a gyerekek a legokosabbak! Természetesen a mosómedve nem gonosz zseni, és az agyteljesítmény szempontjából nem hasonlítható össze az emberrel. A kutyák is elég különlegesek, mert az emberrel együtt fejlődtek, és így tökéletesen ráhangolódnak az emberi viselkedésre. A mosómedvéknek is  megvannak a magukfajta okosságai, amelyek valójában nem azonosak más állatokéval "- mondta.

A mosómedve kíváncsi, nagyon ügyes, fürge kezekkel rendelkezik, képes kinyitni a hűtőszekrény ajtaját, kibontani a sátrakat, sőt a kilincseket is el tudja fordítani.

Forrás: boredpanda.com

Én és a haverok... 

- Szent Isten! Ez mind az enyém?! 

Ezt épp rám szabták... 

Vannak jó kémek is közöttünk... 

Nem én voltam... 

Csak gratulálni szeretnénk... 

5 csillagos pihenőhely: 

Lopakodók: 

Buli van srácok: 

Bőség: 

Kapás van? 

Srácok ennyien nem férünk bele... 

Kezdődhet a festmény készítése... 

Kukucs 

Egy két jó ötlet talán van a youtubon számomra: 

Túl sokat ehettem, ide már nem férek be... 

Hogy lehet ebből inni? 

Hoppá... Csak nem be akartál settenkedni?

Add ide gyorsan! 

Fürdés után: 

Ezek az emberek tudnak élni... 

Ez mennyei... 

Azt hiszem eltévesztettem a házszámot 

Hűha, ezt nem kellett volna meghallanom! 

Kacor király
Kitalálós kifestő

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/