Egy imádni való barátság története

Kép: boredpanda.com

Egy imádni való barátság története 

 Hallottunk már mindenféle barátságról állatfajok között, de most hadd mutassunk be egy igazán különleges párost. Ők Herbee, a sündisznó és Audree, a bengáli cica, akik barátságukkal és játékosságukkal felvillanyozzák egész életünket.

Mindketten a Mr. Pokee család tagjai. Tulajdonosuk, a németországi székhelyű Talitha Girnus állandó frissítéseket tesz róluk a közösségi média oldalain, és hihetetlenül népszerűek az interneten. Valójában több mint 1,8 millió követőjük van csak az Instagramon.

Aki szívesen lenne a követőjük itt megteheti: Instagramm , Mr. Pokee , Facebook


Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com

 Annak ellenére, hogy Herbee apró kis sündisznó, és Audree macska, a kettő elválaszthatatlanná vált. Talitha képeket készít róluk lenyűgöző háttérrel, miközben együtt imádnivaló kalandokat élnek át.

"Sok évvel ezelőtt arról álmodtam, hogy van egy bengáli macskám. A bengálok jól kijönnek más háziállatokkal. Különleges macskát akartam, amely velem utazhat, tehát a választásom egyértelmű volt. Amikor felébredtem és rájöttem, hogy ez csak álom, szomorú lettem. Néhány pillanattal később azonban arra gondoltam, hogy ez az álom nem olyan, ami nem válhatna valóra. Így kezdtem el a Googleban keresgélni. Akkor találtam rá Audreera . Amikor felhívtam a gazdáját, elmesélte nekem, hogy Audreenak van még három testvére, akik mögött mindig a háttérben marad, mivel nagyon félénk. Csak úgy, mint én gyermekként. "


Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com

 Talitha azt mondta, hogy magával vitte Herbeet Audreehoz, mielőtt meghozta a végső döntést. „Azonnal barátok lettek! Most elválaszthatatlanok! Bárhová is megy Herbee, Audree vele megy."

Talitha szerint amikor Herbee és Audree először találkoztak, kíváncsiak voltak egymásra, és a sündisznó nem ijedt meg a macskától. Közben Audree nagyon óvatos volt.

„Éjjel együtt esznek, néha ugyanabból a tálból. Audree jobban szereti a Herbee ételeit, mint a sajátját, még akkor is, ha ugyanazt az ételt eszik (kivéve Herbee rovarát). "


Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com

 Az állatok képeit Talitha 2015-ben kezdte el feltölteni, amikor megkapta Pokee sündisznóját, aki akkoriban mindössze 8 hetes volt. Ezért az összes szociális média-fiók Pokee néven fut, hiszen ez az eredeti sündisznó neve.

Sajnos, Pokee elhunyt 2019-ben. De Herbee , aki ugyancsak egy szeretnivaló süni, a helyébe lépett és azóta is boldogan egészítik ki egymást a cicával! Talitha, a tulajdonos még tetoválást is varratott a csuklójára, hogy megtisztelje Pokee emlékét. Noha Herbee nem áll kapcsolatban az elődjével, úgy tűnik, hogy ugyanolyan szeretettel bír a pózolásra és a modellezésre, mint az idősebb.

Forrás: boredpanda.com

Faültetős
Kitalálós kifestő

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/