Sosem késő! ( könyv)

 Amennyiben a verseim elnyerték a tetszésedet és szeretnéd egy kötetben is magadénak tudni, hogy bármikor elővehesd és újraolvasd, megrendelheted itt: Könyvműhely
Sokan el sem hinnék, milyen nagy befolyásunk van a sorsunkra. Az örökké panaszkodó, bánatos ember, aki magát is gyűlöli, minden egyes szavával megerősíti saját boldogtalanságát. Míg a tudatosan élő nem enged kéretlen gondolatainak, megtanulja szeretni önmagát és a világot. Nem panaszkodik, a rossznak is a jó oldalát igyekszik meglátni, s küzdelem árán ugyan, de megtalálja a boldogságot. Ő az aki széppé varázsolhatja saját, valamint szerettei életét. Ugye te is szeretnél ilyenné válni?
Nehéz gyermekkorom volt, s már tizenévesen többször vágytam a halált, mint az életet. Néhány versem ezekből az időkből valók. Érezhető a fájdalom, és a vigasztalhatatlan bánat soraim között. Mit nem adtam volna a csendért, ha negatív gondolataimtól végre megszabadulhatnék, s nem az érdekel, hogy másoknak hogyan feleljek meg, hanem hogy megértsem: csak Én számítok! Nem, ez nem önzőség. Annál nagyobb alázattal tudsz másokat szolgálni, minél nagyobb a békéd. Aki magát nem szereti, nem becsüli, mások sem fogják. Talán benned is nagy a káosz, amit szeretnél, ha elcsitulna. Talán neked is erre az útra van a legnagyobb szükséged!
Majdnem 40 évesen találkoztam először a spiritualitás tanításaival Gunagriha által, ő segített megváltoztatni az életemet. Végre a zűrzavar a fejemben elcsitult, s örülni tudok minden napnak és pillanatnak. Tudom, még nagyon sokat kell tanulnom, de legalább megtaláltam a helyes irányt.
Nagy szeretettel ajánlom ezt a kis kötetet mindenkinek, aki vágyik a szeretetre, és a lelki békére. A boldogság már ott van benned, csak meg kell találnod. Sosem késő!
Torna party Tomival
A matagot
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/