Jill, a cuki házikedvenc

 Meet Jill - egy 7 éves mókus. 2012-ben, az Isaac hurrikán idején a mókus állítólag a taifun alatt esett ki fészkéből, ezért Jill tulajdonosai átmenetileg vitték el. Végül a mai napig maradt, és elég boldognak tűnik. Profilja szerint „vegetáriánus, parkour szakértő", akinek az egyetlen félelme a porszívó hangja. Hogy mit is jelent a parkour? Olyan extrém sportot, amelyben akadályokon keresztül jutunk el minél effektívebben (gyorsan, kevés energia befektetéssel) egyik helyről a másikra.

Jillnek van egy saját miniatűr mackója, amihez minden lefekvéskor ragaszkodik, ugyanakkor kimondottan szereti a divatot és a pózolást.

2015 óta az interneten a legaranyosabb hírességnek számít. Úgy tűnik, hogy családja nagyon szereti őt, pazar életmódja alapján. Születésnapját is megünneplik, gyakran megkóstolja a finom ételeket, és néha aranyos kis ruhákat is visel. Jill mókus nagyon szeret szunyókálni, azonban amikor nem alszik ő gondoskodik a saját blogjáról az instagrammon: https://www.instagram.com/this_girl_is_a_squirrel/

Forrás: boredpanda.com

Kitalálós kifestő
A repülő kastély ( magyar népmese)

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/