Hálameditáció minden napra

Dr. Joseph Murphy útmutatása alapján 

 Ha mindennapos szokásodá teszed a hálameditációt legalább az ébredés utáni időszakban, olyan magas rezgésszintre emel, hogy egész nap vonzod magadhoz a jót. Ha valóban átérzed a hálát, azt küldöd az univerzumnak: Boldog vagyok és nyitott a jóra, a szépre. Megérdemlem, hogy mindig jó dolgok történjenek velem! Köszönöm! Olyan dolgokért is hálát adhatsz, ami úgy érzed még nincs jelen az életedben. Pl. a főnököd szeretete irántad: lehet annyira csekély még, hogy észrevehetetlen, de ha azt a kicsit is megköszönöd, megsokszorozódik és megjelenik az életedben. Vagy, ha a párod elfordult tőled, megköszönheted a szerelmet, ami a szívében él- és újraéled. Ha beteg vagy , adj hálát az egészségedért és megjelenik az életedben. Ha nincs gyermeked , de szeretnél, hálát adhatsz érte, mintha már meglenne. A hála csodákra képes! Használd tudatosan minden nap!

Hálameditáció 

 Tudom és hiszem, hogy maradéktalan harmóniát teremtek magamnak a Teremtővel, amennyiben az eleven és őszinte hála érzetét táplálom magamban, mindazokért az áldásokért, amelyekben engem részesít. A hála oly módon egyesíti a lelkemet a Végtelennel, hogy gondolataimat mától Istentől nyerem. Egyesülök a Végtelen Bölcsességgel a hála mély és szakadatlan érzése jegyében MOST.

Arra törekszem, hogy a bennem élő Teremtő Értelem szabadon érvényesüljön, összhangot teremtsen, vágyaim, érzéseim és viselkedéseim között minden helyzetben, mely által egyre tisztább és magasabb harmónia felé fejlődöm.

Tudom, hogy háládatosságom folyamatosan ráhangol a Végtelenre s általa kapcsolatban maradok a teremtő törvénnyel. Tudatalattim teremtő törvénye azzá tesz engem, aminek gondolom magam.

Hálás vagyok a végtelen Bölcsességnek, amiért minden vágyamról gondoskodik. Köszönöm Atyám végtelen szeretetedet és gondoskodásodat! Vágyam a mag, amelyet hittel táplálok, s termését hálás szívvel fogadom.

Hálás vagyok azért, hogy megszülettem, hogy láthatom a gyönyörű napfelkeltét és a csodálatos naplementét. Hálás vagyok, hogy láthatom a szeretteim mosolyát, érezhetem ölelésüket, hallhatom nevetésüket.Hálás vagyok a hangomért, hogy szeretetteljes szavakat mondhatok embertársaimnak, szeretteimnek. Köszönöm a bennem élő szeretetet, amely elhomályosítja minden negatív gondolatomat és érzelmemet, segít megbocsátani az ellenem vétkezőknek, és minden helyzetben harmóniát teremt külső és belső világomban egyaránt. Hálás vagyok a testemet óvó és tápláló szeretetért, amely megóv minden betegségtől, illetve meggyógyít és életenergiával tölt fel. Köszönöm Atyám az egészségemet! Egészséges Lélek, egészséges testben él.

Boldogsággal és hálával tölt el, hogy szerethetem magamat, szerethetem a családomat, az embereket, akik körülvesznek, megölelhetem őket és megáldhatom őket az élet minden örömével, egészséggel és bőséggel. Az élet minden örömével áldalak meg mindnyájatokat! Tisztában vagyok vele, hogy mindent magamhoz vonzok, amit másokról gondolok és mondok, ezért gondolataim szeretetteljesek és istenszerűek, szavaim Isten szavai, a jóság és a szeretet kifejeződései.

Én már felfedeztem a bennem rejlő gazdagságot, dicsőséget, s most elfogadom minden örömmel és hálatelt szívvel.

Köszönöm Atyám a családom és az engem körülvevő emberek szívét és a sejtjeiket kitöltő szeretetet, amely megóvja és táplálja őket az élet minden pillanatában, s szeretteljessé teszi kapcsolatainkat. Köszönöm a jóságukat, a boldogságukat.

Az ő boldogságuk, az én boldogságom, áldásod kísérje minden léptüket!

Hálás vagyok minden emberért, akik jelen vannak az életemben, legyenek akár jóindulatúak vagy rosszak. Hiszem, hogy az életben csak a Jó létezik, és hálát adok, hogy ezt a Teremtő Lélek által ők is felismerik. Megbocsátok mindenkinek aki megbántott vagy ártott nekem, s az élet minden örömét, áldását kívánom nekik. Az Isteni Jelenlét ott van mindnyájunkban, tudom, hogy Isten szól hozzám rajtuk keresztül, ezért szándékuk csakis jó lehet.

Köszönöm Atyám a harmóniát, amely a lelkemben megteremtette a békét s ez által a fizikai világomban is megvalósulhatott tér és idő vetítővásznán.

Hálát adok a főnökeim szeretetéért, hálát adok a munkámért, amely anyagi biztonságot nyújt nekem és a családomnak. Köszönöm, hogy élelslátásod vezet utamon, így sikeres vagyok minden vállalkozásomban. Köszönöm Atyám aVégtelen gazdagságát, amely keresztül áramlik az életemen és kielégíti minden szükségletemet és vágyamat. Igényt tartok a Végtelen gazdagságára és elfogadom azt Most.

Hálás szívvel fizetem ki a számláimat, mert tudom Isten ezerszeresen áramoltatja vissza hozzám a kiadott összeget. Köszönöm Atyám!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon: Tudatos élet

Csatlakozz hozzánk a youtubon: Élj tudatosan!

Téli álmát alussza az erdő...
Mocorog az erdő

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/