Híreim

Kedves látogatóm!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon, nálam kedvedre barangolhatsz a mesék, és a versikék birodalmában. Személyes mesetáramban saját alkotások szerepelnek, ahol számtalan mese és gyerekvers között válogathatsz. Az esti meseolvasáshoz garantáltan találsz kedvedre valót, annál is inkább, mert sokoldalú és egyedi a mesevilágom. Írok állatokról, manókról, tündérekről, vagy éppen ovisokról, kisiskolásokról, kisfiúkról, kislányokról egyaránt, sőt népmeséket is feldolgozok olykor.

Egy ideje nagy gondot fordítok rá, hogy a meséim mondanivalója a spiritualitás tanításainak irányába terelje a gyerekeket, hiszen a boldogság felé vezető úton nem lehet elég korán elindulni. Ráadásul, amennyiben sikerül hamar megérteniük az élet lényegét, egy teljesebb, boldogabb életet élhetnek, kikerülve egy sor keserűséget, értelmi vívódást. Amennyiben regisztrálsz, a letöltések között illusztrált mese e- bookokat találsz, amelyeket akár ki is nyomtathatsz. Mesebolygó Lapozgatómmal minden évszakban új számmal jelentkezem.

Gyere hát kalandozz velem és érezd jól magad!

A Találós kérdések menüpontban nem csak új találós kérdésekre bukkanhatsz, amelyek saját szerzeményeim, de kreatív ötleteket is adok minden egyes témához. Lehet nálam rajzolni, színezni, ragasztani vagyis mindenfélét alkotni!

Májustól új lehetőséggel bővült a honlapom, napról- napra folyamatosan töltöm fel a meséim alá a hozzájuk tartozó mesekvízt és keresztrejtvényt. Akinek kisiskolás gyermeke van, és foglalkoztatót keres a szövegértés fejlesztésére, nálam megtalálja!

A Mesebolygó Zoo menüpontban cuki állatokról olvashatsz smile

Felnőtteknek szóló verseim többsége ugyancsak a spiritualitás tanításait taglalja.

 Sokan el sem hinnék, milyen nagy befolyásunk van a sorsunkra. Az örökké panaszkodó, bánatos ember, aki magát is gyűlöli, minden egyes szavával megerősíti saját boldogtalanságát. Ezzel szemben a tudatosan élő nem enged kéretlen gondolatainak, megtanulja szeretni önmagát és a világot. Nem panaszkodik, a rossznak is a jó oldalát igyekszik meglátni, s küzdelem árán ugyan, de megtalálja az igazi boldogságot. Ő az aki széppé varázsolhatja saját, valamint szerettei életét. Ugye te is szeretnél ilyenné válni?

Ha igen, tarts velem, olvasd a verseimet és csatlakozz az olvasótáboromhoz!

Amennyiben szeretnél értesülni a legfrissebb írásaimról, valamint letöltéseimről, regisztrálj most és én értesítelek, hogy ne maradj le semmiről!Kedvencek