Gyógyulás pusztán a gondolat által : Dr. Joe Dispenza , a férfi aki újra jár tudatos öngyógyítása révén

Kép: wallhere.com

 Dr Joe Dispenza egy olyan nemzetközi előadó, kutató, vállalati tanácsadó, szerző és oktató, akit hat kontinensen több mint 33 országban tart előadásokat. Oktatóként azt a meggyőződést vezeti, hogy mindannyiunk belső intelligenciájának korlátlan képessége van. Könnyen érthető, bátorító és együttérző stílusában több ezer embert oktatott, részletezve, hogy miként tudják tudatosan kezelni a gondolataikat és ezáltal felújítani testüket, életüket , hogy tartós változásokat hajtsanak végre.

Miután egy súlyos, többszörös gerincsérüléssel járó balesetből az orvosok határozott javaslata ellenére sikerült kizárólag mentális eszközökkel teljesen felépülnie, további életét a biokémia, a kvantumfizika, az epigenetika és az agy működési mechanizmusainak a feltérképezésének szentelte. A legújabb tudományos eredmények ismertetése mellett azt tanítja az embereknek, hogy a meditáció segítségével hogyan képesek a gondolatok és az elme meggyógyítani a testet és megváltoztatni a valóságot.

Dr. Joe Dispenza Egészségileg című teljes előadása felirattal : Itt

 Arra biztatlak tehát, hogy bátran kísérletezz bármivel, amit ebből a könyvből tanulsz, és figyeld meg tárgyilagosan az eredményeket. Ez alatt azt értem, hogy ha veszed a fáradságot, és megváltoztatod gondolataid és érzéseid belső világát, akkor a külső környezeted elkezd visszajelzéseket adni, hogy megmutassa: az elméd hatást gyakorolt „külső" világodra.

Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözőek lesznek. Én ezt kívánom neked.

Ízelítő a könyvből:  A placebo te magad légy

Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által - gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy placebóban hittek.

A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatásal kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé. Tudományos bizonyítékokat (többek között színes agyi CT-felvételeket) tár elénk, amelyeket a személyes átalakulás modelljét elsajátító és jelentős gyógyuláson átesett hallgatói szolgáltattak.

 Kutatóként Dr. Joe szenvedélye az idegtudomány, az epigenetika és a kvantumfizika területével kapcsolatos legfrissebb eredmények keresztezése a spontán remissziók (egy krónikus betegség ideiglenesen tünetmentes, nyugalmi szakasza) mögött meghúzódó tudomány felfedezéséhez. Ezt a tudást arra használja, hogy segítse az embereket gyógyulni a betegségekből, krónikus állapotoktól, sőt a végzetes betegségekből, hogy teljesebb és boldogabb életet élhessenek, valamint fejlesszék tudatukat.

A világ minden táján tartott partnerként működött más tudósokkal, hogy kiterjedt kutatásokat végezzen a meditáció hatásairól, ideértve az epigenetikus teszteket, az EEG- t és az egyéni energiamező tesztelését egy gázkisüléses vizualizációs (GDV) gépen.

Az EEG egy pszichofiziológiai mérőeljárás, melynek segítségével a pszichés működés élettani hátterét vizsgálhatjuk meg; szűkebb értelemben pedig egy elektrofiziológiai mérőeszköz, mely az idegsejtek elektromos aktivitásának regisztrálására szolgál valós időben. Az EEG-vel elvezethető jel az elektroenkefalogram, amely egy komplex, több komponensű periodikus görbeként írható le.

Bodó Béla : Brumi Mackóvárosban
Védelmező cicák
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/