Dr. Alexander Loyd, Dr. Ben Johnson : A gyógyító kód

Gerd Altmann képe a Pixabay -en.

 A gyógyító kód módszerét az 1990-es években alkotta meg Dr. Alexander Loyd. Ezzel a módszerrel elhalványíthatod a tudatalattidból azokat a stressz okozta káros képeket amelyek félelmet váltanak ki belőled és megakadályoznak bizonyos dolgok megtételében. 

A könyv itt olvasható és le is tölthető: A gyógyító kód

 Dr. Alex Loyd pszichológiából és természetgyógyászatból szerzett doktori fokozatot. Éveken keresztül sikeres magánpraxist folytatott tanácsadóként és később alternatív módszereket alkalmazó terapeutaként. Tizenkét éven keresztül járta a világot, hogy gyógymódot találjon felesége, Tracey klinikai depressziójára. Mialatt ezután kutatott, megismert különböző technikákat, melyek képesek ugyan megszüntetni a depresszió és más betegségek tüneteit, de nem hoznak tartós gyógyulást. Dr. Loyd ezután az energiák és a kvantumfizika alapos tanulmányozásába kezdett.

2001 tavaszán felfedezett egy egyszerű, fizikai mechanizmust, ami végre meggyógyította felesége depresszióját. Ennek a mechanizmusnak A Gyógyító Kód nevet adta.

Alex rendszeresen nyilatkozik különböző médiumokban, és szakterületén a Kódok felfedezése óta a világ egyik legkeresettebb magánorvosa − 50 USA-tagállamból és több mint 155 országból egyre többen alkalmazzák A Gyógyító Kódok rendszerét, hogy meggyógyítsák szinte bármilyen testi, lelki, a sikerrel vagy emberi kapcsolataikkal összefüggő problémájukat. Dr. Loyd több mint 200 oktatót képzett ki, akik telefonon keresztül dolgoznak együtt a kliensekkel, segítve őket ezen egyszerű, természetes eljárás alkalmazásában.

A Gyógyító Kód című könyve eddig 32 országban és 28 nyelven jelent meg, és több kategóriában első helyen szerepelt az Amazon.com bestsellerlistáján. 

( Forrás: agyogyitokod.hu)

 Ahhoz, hogy érdemben változtatni tudj az életeden először a gyötrő stresszképektől kell megszabadulnod.

 Dr. Ben Johnson orvosi karrierje több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. Fő érdeklődési területe a rák, idejének legnagyobb részét a betegség kutatásának és eljárások kidolgozásának szenteli. Első orvosi diplomáját a Missouri állambeli Kansas város Egészségtudományi Egyetemén szerezte hátgerincmasszázzsal gyógyító orvosként, orvosdoktori diplomát Montserratban, a The University of Science, Arts and Technologyn (Tudomány-, Művészeti és Műszaki Egyetem), természetgyógyász-diplomát a washingtoni The United States School of Naturopathyn (Az Egyesült Államok Természetgyógyász Iskolája) szerzett.

Hagyományos és alternatív gyógyászatot alkalmazó orvosként több éven keresztül volt a Georgia államban lévő atlantai Immune Recovery Clinic (Immunológiai Klinika) orvosigazgatója, ahol 2004 októberében mondott fel, hogy munkáját teljes egészében A Gyógyító Kódokkal való foglalkozásnak szentelhesse, miután azok kigyógyították őt gyógyíthatatlannak diagnosztizált Lou Gehrig-betegségéből (amiotrófiás laterálszklerózis). Soha azelőtt nem találkozott olyan terápiás eljárással, amely a vegetatív idegrendszert percek alatt helyreállítja, és beindítja a testben működő eredeti, természetes gyógyító folyamatokat. Mára világszerte előadásokat tart A Gyógyító Kódokról és azok működésének módjáról.

( Forrás: agyogyitokod.hu)

 A videó angol nyelvű , de aki be tudja kapcsolni az angol feliratot és az automatikus fordítást magyarra bővebb információkhoz juthat. A helyes kéztartások azonban nagyon jól láthatók. 

 A kezelés szó szerint a kezeinkkel történik. Érintsük össze mindkét kezünkön az öt ujjunkat, mintha az ujjainkból jövő képzelt fénysugarakat akarnánk egy pontba fókuszálni, és irányítsuk mindkét kezünk ujjait az éppen kezelt gyógyítóközpont felé 5-7 cm távolságból. Ha fáradtság, vagy valamilyen más ok miatt nem tudjuk több percen keresztül az adott pozíciókban tartani a kezeinket, akkor az alábbi ábrákon bemutatott pihenő pozíciót válasszuk, vagy ha az sem megy, képzeljük el, hogy a kezünket a megfelelő pozícióban tartjuk. E gyógyító központok energetizálásával érhetünk el eredményt. Ellazított ujjaidat tartsd a gyógyító központ felé a fenti sorrendben, pozíciónként 30 másodpercre. 

Az első gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:


 A második gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, a kéztartás és a pihenő pozíció megegyezik, utóbbiban a mellkasra helyezzük a kezeket:

 A harmadik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:

 A negyedik gyógyító központ kezelése az alábbi ábra szerint végzendő, bal oldalon a kéztartás, jobb oldalon a pihenő pozíció:

 A kezelés menete

Válasszunk ki egy problémát, betegséget, vagy traumatikus emléket, amelyet szeretnénk megoldani, meggyógyítani! Javasolt a legsúlyosabb, legzavaróbb problémát, illetve a legkorábbi emléket kiválasztani. Várhatóan 6-8 hétig ennek a kezelésével fogunk foglalkozni. Azonosítsuk a problémához kapcsolódó érzelmeinket és egészségtelen hiedelmeinket.

A módszer alkalmazásához minden nap három alkalommal legalább 6 percig legyünk nyugodt, csendes helyen, ahol nem zavarhatnak meg.

Mondjuk el az alábbi imát, behelyettesítve az éppen kezelt problémát:

Kérem, hogy minden…. ……..kapcsolatos, ismert és nem ismert problémám , negatív kép, egészségtelen meggyőződés destruktív ( romboló) sejtmemória és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és meggyógyuljon, azáltal hogy megtölt a fény, az élet és Isten szeretete. Azt is kérem, hogy ez a gyógyulás 100 szor vagy még többször hatékonyabb legyen.

( "Kérem, hogy minden ismert és nem ismert negatív kép, téves hiedelem, káros emlék, stressz okozta blokk és gát a régmúltból, a közelmúltból vagy a jelenből ami félelmet, aggodalmat, idegességet és türelmetlenséget okoz bennem törlődjön a tudatalattimból, törlődjön a sejtmemóriából és szűnjön meg a hatása az életemre. Ezáltal, lényem megtelik szeretettel, energiával, életerővel, és szétárad bennem a nyugalom és az elégedettség. Kérem, hogy a törlődés legalább százszoros hatékonysággal valósuljon meg.)

 Miután elmondtad a fenti mondatot, és megkezded a kéztartásokat, felvetődik a kérdés, hogy eközben mire érdemes gondolnunk. Itt most még egyelőre nem küldünk konkrét üzenetet a tudatalattink számára, tehát nem az a feladat, hogy a szándékainkat képek formájában kommunikáljuk. Az majd csak egy következő lépés lesz. Most egyelőre szeretnénk a tudatalattinkban tárolt káros képeket törölni.

 Ezután végezzük el a kezeléseket a négy gyógyító központon a fenti ábrák szerint, a megadott sorrendben. Egy központot legalább 30 másodpercig kezeljünk, és legalább 6 percig tartson az egész kezelés. Ezalatt legalább egyszer mindegyik központot kezeljük. Közben egy, az adott problémát ellentételező pozitív állítást ismételjünk többször. Az ujjaidban folyamatosan áramló energia fogja aktiválni a gyógyító központokat, aminek hatására a szervezetedben, az egész lényedben megindulnak a kívánatos változások.

A kódok használata tehát kifejezetten egyszerű, éppen az egyszerűsége az egyik legnagyobb erénye.

Amikor nem magunkat, hanem egy embertársunkat gyógyítjuk a kódokkal, akkor a fenti imát úgy mondjuk, hogy az embertársunkat töltse be Isten fénye, élete és szeretete.

Mi ez a gyógyító energia?

A szerzők, Dr Alex Loyd és Dr Ben Johnson hite szerint a feltétel nélküli tiszta szeretet energiája az igazi gyógyító energia.

Gyógyító hatás felerősítése:

A gyakorlathoz szükséges fotó linkje: itt

Ezt a kéztartást úgy végezd, hogy először a bal kezedet a tarkó feletti részre helyezed, a jobb kezedet pedig a homlokodra. 20 mp után cseréld meg a kezeket és tartsd így egymás után.

Az alábbi rövid videón pedig Dr. Alexander Loyd mutatja be hogyan javasolja ezt a kéztartást: Hatásfelerősítő kéztartás videó

 Az eddigi tapasztalatok szerint ahogy a káros emlékképeket megjavítjuk (nem tüntetjük el!), elhalványulnak, elapad az energiája, az általuk okozott rossz érzéseknek , amelyek jelenleg is teremtő erővel hatnak ránk és megnehezítik az életünket. Káros hatásuk megszűnik. Várható, hogy más káros emlékképek lesznek a leginkább zavarók, ezért érdemes ezek gyógyítására átállnunk.

Ha nem történik változás, akkor az adott problémához kapcsolódó képek közül válasszunk egy másik intenzív képet, és kezeljük azt. A legjobb a hasonló érzéseket okozó emlékek közül a legrégebbit gyógyítani elsőként, mert sokszor már ezzel elérjük, hogy az utána következők is gyógyuljanak- ajánlják a könyvben.

 Nekem személy szerint elsőként a legfrissebb rossz érzést okozó emléket kellett kezelnem, mert annyira el volt uralkodva rajtam, hogy nem tudtam felidézni egy hozzá hasonló régebbi emléket sem. Amint el kezdtem gyógyulni ömlöttek a hasonló emlékek, amelyek ezt a rossz bevésődést okozták.

Ajánlom mindenkinek, mielőtt belevág az alkalmazásba olvassa el a könyvet. Ezáltal erősödhet a hite, a meggyőződése a sikerben, valamint hatékonyabban el tudja végezni a gyakorlatot.

Sikeres gyógyulást és boldog életet kívánok minden kedves látogatónak!

Dr. Josephy Murphy: Gazdagságra születtünk!
Kitalálós kifestő

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/