Erdélyi napfelkelte: A Bucsecs- hegység titkai ( 2. rész)

Kép: www.everyday-feng-shui.de

 Erdélyi napfelkelte: A Bucsecs- hegység titkai ( 2. rész)

Kép: transinformation.net

Felhívom a kedves olvasó figyelmét, hogy az itt közölt adatok, állítások hivatalosan  nem bizonyítottak, kizárólag az "Erdélyi napfelkelte" című könyv tartalmát képezik.


 A majdnem 20 évvel ezelőtt történt események két részből álló összefoglalása nemcsak áttekintést nyújt a század talán legfontosabb és legszélesebb körű felfedezéseiről, hanem dokumentációt is arról, hogy a rejtett háttérből még mindig működő uralkodók miként görgetnek számtalan akadályt, hogy a nyilvánosság ne ismerje meg ezt a hatalmas felfedezést. Ugyanakkor láthatjuk azt is, hogy az igaz lelkű, bátor és felhatalmazott emberek hogyan kockáztatják az életüket azért, hogy megakadályozzák az erősebbek tervét.

2002-ben az amerikaiak szokatlan üregeket fedeztek fel a romániai Bucegi-hegységben modern kém-műholdak segítségével, amelyek a földfelszín alatti rétegek felfedezésére használhatók. Részletes vizsgálatok azt mutatták, hogy egy hatalmas, mesterségesen létrehozott, majdnem félgömb alakú csarnok található a szóban forgó helyen, körülbelül 100 méter átmérőjű és 30 méter magas, és van egy beléptető alagút ehhez a csarnokhoz, amely körülbelül 60 méterre van a föld felszínétől. Három nagyon hosszú földalatti alagút vezet ki a csarnokból.

A műholdas szkennelés két nagy energetikai blokkot tárt fel a hegyben. A gátak mesterséges energiából készültek, az első egy olyan fal volt, amely eltorlaszolta az alagúthoz való hozzáférést. A második egy hatalmas kupola vagy félgömb volt, az alagút ellenkező végén, közel a hegy közepéhez. Érdekes módon, ha visszatekintünk a történelemben, akkor azt találjuk, hogy a helyi legendák Zalmoxis-ról beszélnek, az ősi román nép (dákok) istenéről, és hogy hogyan készítette el lakóhelyét és szentélyét a hegy belsejében. 

Nemcsak az alagút átjárója, amely egy megmagyarázhatatlan cikcakkos vonalon vezet a hallba, hanem maga a csarnok is rendkívül hatékony, fizikai és energetikai védőberendezéssel van felszerelve. Még az amerikaiak kifinomult, titkos alagútfúrási technológiái sem jutottak át a védőköpenyen és az energiagáton. Az erőfeszítések során több katona megmagyarázhatatlan körülmények között meghalt. Az alagútba és a csarnokba csak nem fizikai eszközökkel lehetett bejutni. Magában a teremben a kutatók magasan fejlett, műszaki / tudományos eszközöket találtak, amelyek képességei messze meghaladják a jelenlegi tudásunkat. Több nagy helyiséget is találtak, az egyikben egy sor kő asztalt, melyek egyike sem volt 2 méternél alacsonyabb. Az asztallapokat precíziós megmunkálással alakították ki, és különféle jelek , valamint ismeretlen írások borították, melyek az ősi ékírásra hasonlítottak. Amikor bármelyik asztalt megközelítették, egy holografikus kivetítő aktiválódott, és egy adott tudományterület aspektusait mutatta. A háromdimenziós képek tökéletesek voltak és mintegy két és fél méter magasak. A kivetítések maguktól működtek, ugyanakkor interaktívak is voltak, amikor valaki megérintette az asztalok felületét.

Azok, akik megépítették az egész komplexumot, valószínűleg nagyon magasak voltak. Ellenkező esetben nem lehet megmagyarázni a tárgyak hatalmas méretét. Az emberiség (titkos) történetét fel lehet hívni az egyik holografikus vetítési programmal. Kiderült, hogy a történelem könyvekben feljegyzett történelmünk nyilvánvalóan manipulált, és nagyrészt téves.

Vasile Rudan kutató szerint konkrét bizonyítékok vannak arra, hogy Boziru falu közelében óriási csontvázakat találtak több mint 20 évvel ezelőtt. A falusiak egy dombon ástak, amikor egy legalább 2,4 méter magas ember csontvázára bukkantak.

 Az amerikaiak és a román hatóságok közötti hosszú tárgyalások kezdődtek, amelyek közül néhány nyilvánvalóan nagyon érzékeny, és amelyekbe még a Vatikánt is be kellett vonni. Érdekes módon a pápa nem tett egyértelmű állásfoglalást a helyzettel szemben vagy ellen, hanem csak az ellenérvek óvatos mérlegelését kérte - és megígérte, hogy a Vatikán titkos archívumából származó néhány fontos dokumentumot, a román állam rendelkezésére bocsát.

 Amikor az amerikai diplomatákat arról tájékoztatták, hogy Románia jelentős bejelentést szándékozik tenni a nemzetközi világ számára, ez hatalmas zavart okozott, minden összekeveredett és a diplomaták egy része pánikba esett. Valami különleges történt. A román elnök hosszú tárgyalásokat folytatott a Fehér Házzal, és egy amerikai küldöttséget küldtek Bukarestbe.

A román állam és a nemzetközi pénzügyi szervezetek közötti minden tranzakciót és megállapodást blokkoltak. A román védelmi minisztérium riasztást adott ki a tiszteknek. Óriási izgalom és terror terjedt az érintettek körében, anélkül, hogy ismerték volna a nagy feszültségek pontos okát. Az amerikaiak hatalmas nyomása alatt, számos megállapodást kötöttek, amelyekkel a románok kénytelenek voltak a felfedezéseiket titokban tartani. 

 24 órás tárgyalások után aláírták a végleges dokumentumot Románia, a Vatikán és az Egyesült Államok között. A Vatikán és az Egyesült Államok megállapodtak abban, hogy pontos feltételek mellett működnek együtt. A megállapodás része volt annak lehetővé tétele, hogy Románia gyorsan csatlakozzon a NATO-hoz.

És Romániának későbbre kellett halasztania a közzétételt...

Végül is, néhány bátor embernek, aki részt vett a felfedezett létesítmény kutatásában, sikerült anonim módon és korlátozott mértékben közzétenni az információkat a nyilvánosság előtt. A rendelkezésére álló információk egy román bennfentestől származnak.

 Természetesen a tisztán informatív tartalom mellett fizikai bizonyítékokra is szükség van, ahhoz, hogy mindezeket elhiggyük. A kutatók nagyon kemény, ismeretlen építőanyagokkal és titokzatos fényforrásokkal is találkoztak ezen a helyen. Úgy tűnik, hogy a szerves és szervetlen anyagok kombinációjáról lehet szó. 

Röviddel a romániai felfedezések előtt hasonló struktúrájú üreget találtak Bagdad közelében. Erről azonban nem tudunk többet. Kicsit később az iraki háború kitört, és az amerikaiak  ellenőrizték az információkat. Ugyanakkor, amikor Romániában kikapcsolták az energiavédő pajzsot, állítólag az iraki létesítmény kapuja kinyílt. Lehet, hogy több rendszer kapcsolódik hálózatba a két már ismert rendszerrel.

A kritikusok azt állítják, hogy a felfedezés - és a könyv - csupán állítás tények nélkül. Továbbá, a teljes terület egy üdülőhely közelében van. Sinaia üdülőváros turizmusa a Bucsecs-hegységre épül, és sokan azt állítják, hogy a könyv és a felfedezésről szóló történet annak érdekében született, hogy növeljék a turizmust a területen.

A hegy belsejében állítólag olyan tudásra leltek, ami sokkoló hatással lenne az egész emberiségre, ha nyilvánosságra hoznák. A fejlett technológia megmutatta az emberiség és a Föld történetét és olyan információkat az univerzumról, ami alapjaiban rázná meg több évezredes hitrendszerünket.

Kitalálós kifestő
Éj

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.titihajnalka.eu/