Titi Hajnalka írásai
Ami mosolyt csal az arcodra, az a te utad.

Minifarm lakói ( e- book)

Titi Hajnalka:  Minifarm lakói ( e- book)

 Minifarm minden óvodás kedvenc helye, hiszen itt élnek a kicsi pónik sok más aranyos kisállattal együtt. A 11 részből álló mesegyűjtemény mi másról is szólhatna, mint az itt élő állatok kalandjairól? Megismerhetitek a pónik mindennapjait, a riadalmat, amit egy különc csacsi vált ki az itt élők között. Fogtündér segítsége azonban hamar orvosolja a problémát, így csakhamar visszatér a béke és nyugalom.

Megvásárolható itt  : Amazon : Minifarm lakói


Nem kevés munka fenntartani az érdeklődést egy mai író számára. A magyarországi könyvkiadók csak nagyon ritka esetben támogatják az írókat, ahhoz leginkább már ismert személynek kell lenni ( celebnek). Így a legtöbben nagyon sok pénzt kell belefektetnünk egy- egy könyv megjelentetésébe. Egyetlen mesekönyv elkészítéséhez minimum 300.000 ft- ra van szükség és még nem fizetett senki a munkánkért.

Egy weboldal fenntartása sem kevés pénzbe kerül. Nagy szükség lenne alapítványok, jó lelkű emberek támogatására. Ezzel az e- booknak a megvásárlásával segítheted a munkám anyagi támogatását, amennyiben szereted az írásaimat . Szívélyes köszönettel.

Kételyek között
Húzz határt!

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.titihajnalka.eu/