Titi Hajnalka írásai
Ami mosolyt csal az arcodra, az a te utad.

A titán gyűrűje ( e- book)

 Egy kislány szenvedésével indul a történet, akinek király apja kegyetlenségei mérgezik meg a lelkét. A király gyűlöli, mert egy titántól fogant . Bár felesége nem tehetett róla, hiszen álmában történt, a fejét vétette, a gyermeknek pedig rosszabb sorsa volt, mint egy rabszolgának.
Azon a napon , amikor apja ismét megostoroztatta, bosszút esküdött. A titán épp erre az alkalomra várt. Egy boszorkánnyal ajándékot küldött számára : egy gyűrűt benne hatalmas, sötét erőkkel. Ez a gyűrű elnyomja a jót, csak a sötét oldalt tápláló gonosz érzelmeket segíti felszínre jutni. A bosszúvágy és a hataloméhség győzedelmeskedett a kislány meggyötört lelkében. Akkor éjjel megszületett a sötétség hercegnője.

Megvásárolható:  Amazon. com : A titán gyűrűje


Nem kevés munka fenntartani az érdeklődést egy mai író számára. A magyarországi könyvkiadók csak nagyon ritka esetben támogatják az írókat, ahhoz leginkább már ismert személynek kell lenni ( celebnek). Így a legtöbben nagyon sok pénzt kell belefektetnünk egy- egy könyv megjelentetésébe. Egyetlen mesekönyv elkészítéséhez minimum 300.000 ft- ra van szükség és még nem fizetett senki a munkánkért.

Egy weboldal fenntartása sem kevés pénzbe kerül. Nagy szükség lenne alapítványok, jó lelkű emberek támogatására. Ezzel az e- booknak a megvásárlásával segítheted a munkám anyagi támogatását, amennyiben szereted az írásaimat . Szívélyes köszönettel.

7 Nap 7Mese: Harmadik mese
Kételyek között

Kapcsolódó bejegyzések

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.titihajnalka.eu/