Titi Hajnalka írásai
Ami mosolyt csal az arcodra, az a te utad.

A csodálatos mesekönyv ( e- book)

 Képzeld el, hogy van valahol a világon egy mesekönyv, amelyben mindenkinek van egy saját meséje, ami jól végződik és amint elolvasod, vagy valakinek felolvasod, minden gondja megoldódik az életében: a betegek meggyógyulnak, a háborúk véget érnek és a gonosz emberekből eltűnik a rosszindulat.Ugye te is szeretnélegy ilyen mesekönyvet? Ha éppen elégedett is vagy az életeddel, biztosan akad a környezetedben valaki, akin segíteni szeretnél.

Nos, ha szeretnéd megtudni mások hogyan vették hasznát,és mire használták a könyv varázserejét, itt az alkalom, nyisd ki és olvasd el a csodálatos mesekönyv történetét, további csodás kalandok kíséretében.

A könyv egy mesegyűjtemény az ellenállhatatlan tündérmesék kedvelőinek.


Megrendelhető itt: Amazon.com


Nem kevés munka fenntartani az érdeklődést egy mai író számára. A magyarországi könyvkiadók csak nagyon ritka esetben támogatják az írókat, ahhoz leginkább már ismert személynek kell lenni ( celebnek). Így a legtöbben nagyon sok pénzt kell belefektetnünk egy-egy  könyv megjelentetésébe. Egyetlen mesekönyv elkészítéséhez minimum 300.000 ft- ra van szükség és még nem fizetett senki a munkánkért.

Egy weboldal fenntartása sem kevés pénzbe kerül. Nagy szükség lenne alapítványok, jó lelkű emberek támogatására. Ezzel az e- booknak a megvásárlásával segítheted a munkám anyagi támogatását, amennyiben szereted az írásaimat . Szívélyes köszönettel.

Ajándék
Lehetőség
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.titihajnalka.eu/