Titi Hajnalka írásai
Ami mosolyt csal az arcodra, az a te utad.

Híreim

Kedves látogatóm!

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon, nálam kedvedre barangolhatsz a mesék, és a versikék birodalmában. Személyes mesetáramban saját alkotások szerepelnek, ahol számtalan mese és gyerekvers között válogathatsz. Az esti meseolvasáshoz garantáltan találsz kedvedre valót, annál is inkább, mert sokoldalú és egyedi a mesevilágom. Írok állatokról, manókról, tündérekről, vagy éppen ovisokról, kisiskolásokról, kisfiúkról, kislányokról egyaránt, sőt népmeséket is feldolgozok olykor.

Egy ideje nagy gondot fordítok rá, hogy a meséim mondanivalója a spiritualitás tanításainak irányába terelje a gyerekeket, hiszen a boldogság felé vezető úton nem lehet elég korán elindulni. Ráadásul, amennyiben sikerül hamar megérteniük az élet lényegét, egy teljesebb, boldogabb életet élhetnek, kikerülve egy sor keserűséget, értelmi vívódást. Amennyiben regisztrálsz, a letöltések között illusztrált mese e- bookokat találsz, amelyeket akár ki is nyomtathatsz. Mesebolygó Lapozgatómmal minden évszakban új számmal jelentkezem. Gyere hát kalandozz velem és érezd jól magad!

Felnőtteknek szóló verseim többsége ugyancsak a spiritualitás tanításait taglalja.

 Sokan el sem hinnék, milyen nagy befolyásunk van a sorsunkra. Az örökké panaszkodó, bánatos ember, aki magát is gyűlöli, minden egyes szavával megerősíti saját boldogtalanságát. Ezzel szemben a tudatosan élő nem enged kéretlen gondolatainak, megtanulja szeretni önmagát és a világot. Nem panaszkodik, a rossznak is a jó oldalát igyekszik meglátni, s küzdelem árán ugyan, de megtalálja az igazi boldogságot. Ő az aki széppé varázsolhatja saját, valamint szerettei életét. Ugye te is szeretnél ilyenné válni?

Ha igen, tarts velem, olvasd a verseimet és csatlakozz az olvasótáboromhoz!

Amennyiben szeretnél értesülni a legfrissebb írásaimról, valamint letöltéseimről, regisztrálj most és én értesítelek, hogy ne maradj le semmiről!

Kedvencek